Организаторът на Маратона на приятелството в Плевен и основател на

...
Организаторът на Маратона на приятелството в Плевен и основател на
Коментари Харесай

Почина организаторът на Маратона на приятелството в Плевен

Организаторът на Маратона на другарството в Плевен и създател на спортния клуб " Бегач " Станислав Георгиев е умрял ненадейно в неделя, заяви брачната половинка му.

Георгиев беше в основата и на Балканския 1000-километров ултрамаратон. Чрез него за седем години бяха събрани над 131 хиляди евро за благотворителни действия в България и Румъния.

С всеотдайността си Станислав Георгиев се трансформира във подстрекател на доста хора.

" За всички, които го познаваха и са го виждали на стартовата линия на надпревари, да управлява или да доброволства с цялото си семейство, Стан беше същинско ентусиазъм и първенец на духа. Той направи 1000km Balkan Charity Challenge доста преди в близост да има ултра тествания и съумя да свърже две страни които обичаше - България и Румъния ", оповестиха от клуб " Бегач ".

От клуба допълват, че Георгиев е от първите българи, завършвали IRONMAN. " Всяка година на рожденния си ден Стан участваше в самодейността " run your age ", където бягаше толкоз километра, на колкото години е. Тази година щеше да избяга 55. Продължавай да бягаш там някъде, Стан. Винаги ще останеш номер 1 и ентусиазъм за нас ", прибавиха от " Бегач ".

Финансистът, който избра да се любува на всеки момент - четете тук

Фотогалерия: По стъпките на Балканския 1000-километров ултрамаратон >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР