Органите на реда в различни точки на САЩ се готвят

...
Органите на реда в различни точки на САЩ се готвят
Коментари Харесай



Органите на реда в различни точки на САЩ се готвят за възможността за размирици по време на

Органите на реда в разнообразни точки на Съединени американски щати се готвят за опцията за безредици по време на митинги на фона на очакване за покачване на престъпни обвинявания против някогашния президент Доналд Тръмп. 

Докато правосъдни заседатели вземат решение дали да се издигнат обвинявания против Тръмп за предоставяне на пари на актрисата във филми за възрастни Сторми Даниелс за премълчаване на връзка сред двамата, органите на реда са нащрек за митинги, които могат да доведат до принуждение.

Към момента не се знае дали съставът ще е за покачване на обвинявания. Но опасенията са, че апелът на някогашния президент за митинги и „ връщане на нацията “ може да подклади напрежението в страната. По-рано Тръмп съобщи, че чака да бъде задържан през днешния ден. Той също отхвърля обвиняванията за връзка с Даниелс и разказва следствието за имитация на документи за прикриване на заплащане от юриста му опазване на безмълвие като политически стимулирано. 

„ Вашингтон пост “ оповестява, че управляващите тук-там като Ню Йорк, Атланта и Палм Бийч, Флорида са прегледали разнообразни благоприятни условия за ответни дейности, откакто някои видяха в риториката на Тръмп аналогия с тази към щурма на Капитолия от 6 януари. Изданието добавя, че съгласно специалисти по екстремизма мненията за митинги в онлайн пространството са разпилени, вместо обединени и наред с апели за принуждение може да се видят и послания да не се прави нищо. 

Отделно все още няма индикации основни политически последователи на Тръмп да поддържат концепцията за митинги. 

В Махнатън, към правосъдната зала където вероятно Тръмп може да пристигна да му бъдат повдигнати обвинявания и да му се слагат белезници в понеделник имаше мерки за издигане на железни заграждения. 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР