Oreo, една от най-обичаните марки бисквити в България, вече предлага

...
Oreo, една от най-обичаните марки бисквити в България, вече предлага
Коментари Харесай

Oreo разширява портфолиото си с две нови попълнения

Oreo, една от най-обичаните марки бисквити в България, към този момент предлага на пазара два нови продукта: Oreo Crumbs и Oreo Powder. Изработени от бисквити Oreo, и двата нови продукта са чудесни допълнения в приготвянето на всевъзможни вкусни десерти и закуски.

С лансирането на Oreo Crumbs и Oreo Powder марката навлиза в нов сегмент в категория „ Сладки бисквити ", като основава нови мотиви за консумация, следвайки международните трендове с фокус върху занимание готвенето.



Oreo Crumbs и Oreo Powder имат извънредно атрактивна опаковка с привличащ вниманието Oreo цвят и QR код на гърба, който ще препраща всички консуматори към спомагателни хрумвания за предписания.

Продуктите се оферират в опаковка от 300 гр.

За Oreo:

Първата Oreo бисквитка е показана в Ню Йорк преди повече от 100 години. Днес, тази най-обичана бисквитка с крем е световна икона, която закачливо провокира потребителите да се забавляват, свързвайки ги допълнително от 100 страни по света. Oreo има вяра в силата на заниманието и игривия дух, които сплотяват хората и ги вършат по-добри, тъй като единствено когато дадем воля на духа си и се освободим, ще можем да разберем света към нас.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР