ореден тежък индивидуален сблъсък елиминира още един от претендентите за

...
ореден тежък индивидуален сблъсък елиминира още един от претендентите за
Коментари Харесай

Екатерина отпадна от „Игри на волята: България”

ореден тежък самостоятелен конфликт отстрани още един от кандидатите за огромната премия от 100 000 лева в „ Игри на волята: България “. Йога и ски инструкторката Екатерина напусна приключенското риалити след среща с колелото на гибелта, а преимуществото, с което разполагаше, не ѝ оказа помощ да резервира мястото си измежду финалистите.

Всички играчи излязоха още веднъж на Арената, с цел да се сблъскат с разпоредбите на играта, която им предстоеше. Всеки се изправи против всеки в дуел върху колелото на гибелта – спечелилият най-вече борби получи имунитет, а този с минимум – отпадна. Преди старта на конфликтите Екатерина употребява преимуществото, което получи от Тодор, и дефинира Лазаринов да започва с една точка по-малко. Йоанна избра да помогне на сестра си, като ѝ „ подари” точката в дуела против нея – същото направи и Вайс за Джералдин. Лазаринов съумя да се върне в играта, а успеха отиде при Борислав. Загубата на йога и ски инструкторката в последния дуел против Вайс дефинира тя да напусне надпреварата.

„ В „ Игри на волята” научих, че човек би трябвало да следва личните си правила, колкото и криворазбрани да са те”, съобщи Екатерина при отпадането си.

Денят за финалистите продължи с първия и единствен позитивен Номинационен съвет. Всеки състезател гласоподава за съперника, с който не желае да се раздели. Милен събра най-вече позитивни гласове и застана до Борислав – двамата не престават напред, а Вайс, Йоанна, Лазаринов, Джералдин и Ваня се оказаха номинирани. Утре петимата воини ще се срещнат в борба, от която двама няма да се завърнат. Кои ще са те?

Гледайте в епизода на приключенското риалити от 21:00 ч. по NOVA и не забравяйте, че в петък от 20:00 ч. следва грандиозният край и спечелилият ще е единствено един.

Екстремното премеждие "Игри на волята: България " търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг на.

Следете всичко на страницата и профила на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР