Оранжерията е всяка затворена структура, покрита с прозрачни материали, в

...
Оранжерията е всяка затворена структура, покрита с прозрачни материали, в
Коментари Харесай

Заслужава ли си да инвестираме в оранжерия?

Оранжерията е всяка затворена конструкция, покрита с транспарантни материали, в която е допустимо да се получат изкуствени условия на микроклимат и по този метод да се отглеждат растения отвън сезона в оптимални условия.
Причини за вложение в оранжерия: 
- Интензификация на производството.
- По-добри условия за положителното развиване на растенията
- На единица повърхност могат да се слагат повече растения, в сравнение с навън.
- Възможност за потребление на уреди за надзор на климата.
- Увеличение на добивите.
 Ако желаете РЕКОРДНО висок рандеман на домати в оранжерия, дайте им ТОВА Ако желаете РЕКОРДНО висок рандеман на домати в оранжерия, дайте им ТОВА
Хората, които имат разполагаем огромно дворно пространство, не пропущат опцията да засадят някой и различен домат. Ясно е, че исти...
- Добивът от единица повърхност на културата се усилва с 2 до 3 пъти под оранжерия, спрямо намерено поле.
- По-нисък индустриален риск.
Тъй като културите са предпазени от структури като оранжерии, това свежда до най-малко вредите, които те могат да понесат заради случайността на естествените феномени, които в намерено поле могат да съставляват огромни загуби.
С техники като фертигация и хидропоника е допустимо да се обезпечат растения единствено с нужните им детайли по време на всеки стадий от тяхното развиване, тъй че се изразходват единствено нужните торове, минимизирайки отпадъците, което в последна сметка значи загуба на пари.
По-голям надзор върху вредителите, плевелите и заболяванията.
 Полицията откри 20 кг марихуана в Ясна Поляна Полицията откри 20 кг марихуана в Ясна Поляна
Откриха към 20 кг марихуана в частен дом в село Ясна Поляна, община Приморско. По информация на полицията в Бургас домът е оби...
Възможност за развъждане през цялата година.
Възможност за произвеждане когато и да е на годината, по този метод е допустимо да се създава продукция без спирания заради метеорологичните условия.
Получаване на артикули отвън сезона.
Получаване на артикули в райони с ограничаващи условия.
С инсталирането на оранжерии е допустимо да се възползвате от спомагателна обработка на земята, където производството е доста мъчно, защото водата може да се употребява оптимално и на растенията се дават единствено детайлите, нужни за тяхното развиване.
 Офис в центъра на Сливен се оказа оранжерия за канaбис Офис в центъра на Сливен се оказа оранжерия за канaбис
При спецакция в Сливен през вчерашния ден криминалисти от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи разкриха чудесно окомпектована оранжерия за развъждане на канаб...
Получаване на висококачествени артикули.
Вътре в оранжерията растенията не са изложени на физическо изхабяване, породено от детайли на околната среда като дъжд и мощен вятър, градушка или мощно слънчево излъчване, заради което качеството на получените артикули е по-високо.
По-голям комфорт и сигурност, с цел да свършите работата.
Вътре в оранжерията могат да се правят авансово програмирани действия по развъждане, без времето да е спънка да ги оставите за различен ден. 
Ето поради всичко това, една добре подбрана и конструирана оранжерия изцяло си заслужава инвестицията!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР