Оръжейното предприятие Вазовски машиностроителни заводи (ВМЗ) се похвали със сключени

...
Оръжейното предприятие Вазовски машиностроителни заводи (ВМЗ) се похвали със сключени
Коментари Харесай

ВМЗ очаква нови договори за 100 млн. лв.

Оръжейното дружество " Вазовски машиностроителни фабрики " (ВМЗ) се похвали със подписани в последните седмици контракти за над 30 млн. лева и разгласи, че чака в идващите два месеца да подпише договори за още 100 млн. лева Съобщението на сдружението, което косвено е част от абсурда с уволнението на втората директорка на " Държавната консолидационна компания " (ДКК), която назначила там еднолично хора, идва след присъединяване му в едно от най-големите профилирани интернационалните изложби в Арабско-африканския район - EDEX 2021, провело се от 29 ноември до 2 декември в Кайро. В Египет бе и министърът на стопанската система Даниела Везиева, без чието познание се оказа, че е освободена Ваня Караганева.

В резултат на присъединяване на предприятието в ревюто, още през идната седмица в Сопот ще дойде непозната делегация, а до края на актуалната година ще бъдат подписани три нови контракта, оповестиха от ВМЗ в четвъртък.

" В ход са контракти за нови пазари и затвърждаване на съществуващите. Ежеседмично оръжейницата се посещава от най-малко три делегации, водени от разнообразни търговски сътрудници. В рамките на идващите два месеца ще бъдат подписани контракти за към 100 милиона лв., гарантиращи работа през цялото първо шестмесечие на 2022 година ", добавя се в известието.

В него оперативното управление на ВМЗ се стопира и на абсурда в ДКК и още веднъж декларира своята позиция, че медийният звук и политическото говорене по тематики, засягащи българския военно-промишлен комплекс, са нездравословни и работят против ползите на страната.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР