Оптимист до последно преди смъртта си остана великият български футболист

...
Оптимист до последно преди смъртта си остана великият български футболист
Коментари Харесай

Кристина Димитрова след смъртта на Джеки: Можехме да бъдем много щастливи

 Оптимист до последно преди гибелта си остана великият български футболист Георги Димитров-Джеки. Дългогодишният капитан на националния тим си отиде в събота след продължителна борба. Преди повече от година той бе диагностициран с рак на дебелото черво. Претърпя няколко интервенции в България и Франция.

Неотдавна Джеки съобщи бодро, че е убеден в борбата, която води. " Вярвам, че ще победя заболяването. Вече се усещам добре ", бяха думите на великия футболен бранител. " За мен към този момент всеки ден е като рожден ден ", призна той през януари, когато навърши 62 години.

" Пазя единствено хубавите моменти с Георги ". Това сподели пред естрадната звезда Кристина Димитрова, някогашна брачна половинка на огромния капитан.

" Много е мъчно да се приказва в такива моменти - призна Кристина. - През цялото време, до момента в който той се лекуваше от рак, се молех всичко да завърши сполучливо и да оздравее. Двамата можехме да бъдем доста щастливи. Но хора, които му се пишеха близки другари, го предадоха.

Беше доста добър човек надълбоко в себе си, само че и доверчив. Доверяваше се на несъответствуващи хора. Сега е най-трудно за околните, Георги към този момент е на по-добро място и се отърва. Синът ни Мартин го претърпява доста тежко, двамата имаха доста близка връзка. Но би трябвало да бъде мощен и да продължи напред ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР