Оптичният сензор Pixart PMW3360 има чувствителност 12000 dpiXPG PRIMER впечатлява

...
Оптичният сензор Pixart PMW3360 има чувствителност 12000 dpiXPG PRIMER впечатлява
Коментари Харесай

XPG PRIMER – гейминг мишка с агресивен дизайн

Оптичният датчик Pixart PMW3360 има сензитивност 12000 dpi

XPG PRIMER впечатлява с атрактивна RGB подсветка
(снимка: Adata)

XPG, гейминг подразделението на A data, разгласи нов модел мишка – PRIMER, която балансира по отличен метод сред точност, качество и цена, акцентира производителят.

PRIMER изпъква с нападателен състезателен дизайн и разполага с Pixart PMW3360 оптичен датчик с сензитивност 12000 DPI, атрактивна RGB подсветка и устойчиви OMRON суичове.

Самата направа също впечатлява със своя ергономичен дизайн и тяло, направено от първокачествен Double-Shot PBT материал, който е извънредно здрав, устойчив на изхабяване и елементарен за разчистване.

Висoкото равнище на комфорт се добавя от текстурирани странични грипове, които разрешават постоянен захват, тактилен скрол, който обезпечава отличен надзор и не на последно място – лек кабел със здрава оплетка.

OMRON суичовете на XPG PRIMER имат устойчивост 20 милиона клика
(снимка: Adata)

Цялото устройство е с тегло от единствено 98 грама, като балансира сред лекост на превъртане и точна степен на тракшън надзор за цялостен комфорт по време на игра. OMRON суичовете на XPG PRIMER имат устойчивост 20 милиона клика, а вградената RGB подсветка дава опция за избор на резултати.

За момента към момента няма информация по кое време моделът може да се чака на българския пазар и каква ще бъде крайната му потребителска цена.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР