Опростеният инструмент Game Turbo Booster помага за ускоряване на игрите(екранна

...
Опростеният инструмент Game Turbo Booster помага за ускоряване на игрите(екранна
Коментари Харесай


Опростеният инструмент Game Turbo Booster


Опростеният инструмент Game Turbo Booster оказва помощ за ускорение на игрите
(екранна фотография: Game Turbo Booster)

К огато играете видеоигри, изискващи повече систематични запаси, можете да опитате няколко софтуерни трика преди да надстроите хардуера си, което е доста по-скъпо решение .

Често срещана геймърска процедура е освобождението на RAM паметта от други работещи процеси, с цел да се разпредели към видеоигрите, което води до възстановяване на цялостното преживяване. Game Turbo Booster е приложение за тази цел – то дава обещание да направи видео игрите да работят по-добре при по-слаби хардуерни конфигурации посредством усъвършенстване на систематичните запаси, в частност RAM паметта.

Програмата прави цялата нужна работа сама, като изисква минимална интервенция от страна на потребителя. А това значи, че не е нужно да сте специалист, с цел да се възползвате от този удобен софтуерен инструмент.

Процедурата по инсталиране на Game Turbo Booster може да наподобява малко досадна, защото изисква спомагателни старания. Приложението основава икона в систематичната лента при пускане, която извежда главния панел за настройка при тракване с левия бутон и предлага да излезете от програмата при тракване с десен бутон.

В панела са ситуирани единствено три бутона. При тракване софтуерното приложение се пробва да усъвършенства паметта и демонстрира уведомително известие, а също по този начин се пробва да усъвършенства устройството, с цел да усъвършенства игровото преживяване. Софтуерът следи непрестанно системата и постоянно почиства файловете.

За страдание, тук свършва функционалността на Game Turbo Booster. Инструментът не предлага повече надзор на консуматори, които желаят да се занимават с настройки, с цел да решат кои процеси би трябвало да бъдат пожертвани, когато става въпрос за освобождение наизуст.

Като цяло, Game Turbo Booster не внася нищо ново, само че въпреки всичко е един удобен, банален софтуерен инструмент за ускорение на гейминга посредством разтоварване на оперативната памет.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР