Определено любителите на луксозните коли и на автомобилните състезания са

...
Определено любителите на луксозните коли и на автомобилните състезания са
Коментари Харесай

И тази автомобилна компания пуска хиперавтомобил

Определено феновете на първокласните коли и на автомобилните надпревари са изпълнени с неспокойствие за идната 2023 година, когато нов клас прототипи ще се борят за общи победи в фамозните 24-часови надпревари за устойчивост в Дайтона и Льо Ман. Наречен уместно LMDh (Le Mans Daytona hybrid), класът ще размени отпадналите прототипи DPi и ще дава отговор на разпоредбите както на IMSA Sports Car Championship, по този начин и на FIA World Endurance Championship (WEC), пишат автомобилните уеб сайтове.

Неотдавна Cadillac показа хиперавтомобила Project GTP - концептуална версия на колата, която ще се изправи против съперници от Porsche, BMW и други, с цел да завоюва обща победа в някои от най-престижните надпревари по моторни спортове в света.

" Вълнуващото в новия клас и опцията още веднъж да се състезаваме на международната сцена е, че се образува нова златна епоха на надпреварите, в която спортните коли могат да бъдат красиви ", споделя Крис Микалаускас, водещ дизайнер на екстериора на Cadillac.
 Cadillac показа свръхлуксозното електрическо SUV Lyriq, което дава обещание голям пробег
Cadillac показа свръхлуксозното електрическо SUV Lyriq, което дава обещание голям пробег

То обаче ще излезе от завода чак след две години

" Този спортен автомобил има невероятни пропорции, той е доста по-широк от досегашния автомобил DPi, по-нисък и по-дълъг е и в действителност грациозен. Мечтата на дизайнера е да получи такива пропорции, с които да работи ", дипълва дизайнерът.

Любопитно е, че за първи път Микалаускас и дизайнерското студио на Cadillac имат толкоз огромно въздействие върху един от спортните коли на марката. В предишното, поради всички правила и разпореждания, не беше допустимо да има толкоз огромно наличие на ОЕМ дизайнери, тъй като те бяха прекомерно мощно насочени към продуктивността и много строги.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР