Определено лятото за Ubisoft е горещо. Компанията обяви радикална промяна

...
Определено лятото за Ubisoft е горещо. Компанията обяви радикална промяна
Коментари Харесай

Ubisoft забавя премиерата на две свои игри

Определено лятото за Ubisoft е горещо. Компанията разгласи радикална смяна за дългогодишните си серии Assassin’s Creed, обвиняванията за тормоз на работното място не престават от разнообразни страни и това въздейства директно на работата на студиото, което беше лишено от няколко от топ мениджърите си. В същото време, работата по линията от идната поредност заглавия върви, само че очевидно не напълно безпрепятствено. Това излиза наяве от две вести, оповестени на уеб страницата на компанията.

Тази седмица Ubisoft обявиха, че две от игрите им няма да излязат в авансово заложения период: Riders Republic и Rainbow Six Extraction.

„С неповторими характерности, като Missing In Action или The Sprawl, всяка една задача ще е напрегната и предизвикателна, в която ще водите елитни оператори от „Рейнбоу сикс“ в борба против смъртоносна и увеличаваща мощта си извънземна опасност. Ние ще се възползваме от опцията да си вземем още малко време, с цел да поднесем визията по метода, по който заслужава тя да бъде показана през януари 2022. Убедени сме, че това ще подсигурява, че Rainbow Six Extraction ще бъде имерсивното, кооперативно и вълнуващо прекарване, което сътворяваме и такова, което ще ви въодушеви да го играете“, пишат Ubi без да навлизат в детайлности кое е предизвикало това тяхно решение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР