Определени кръгове нагнетяват лъжи и напрежение срещу служебния кабинет още

...
Определени кръгове нагнетяват лъжи и напрежение срещу служебния кабинет още
Коментари Харесай

Румен Радев: Наследството на кабинета "Петков" е тежко

Определени кръгове нагнетяват неистини и напрежение против служебния кабинет още от първия му ден, преди да е оповестил някакви планове и дейности. Това разяснява президентът Румен Радев в Боровец. Решаването на рецесиите изисква решителни дейности. Приветствам виновните дейности на държавното управление за доставките на газ, съобщи президентът Румен Радев пред публицисти.

По думите му избрани кръгове приказват неистини и всяват напрежение, като се стремят да си обезпечат облаги от създалата се обстановка. " Определени лобисти губят нервите си от това, че ще им се отнеме опцията да печелят от рецесия, която те сами провокираха ", съобщи президентът.

Ситуацията постоянно е тежка там, където PR-ът е повече от работата, посочи Радев. Домакинствата и бизнеса желаят евтини и надеждни доставки на природен газ. Това е рецесията, която служебното държавно управление ще взема решение, добави Радев. Президентът уточни, че е дал независимост на служебните министри сами да избират екипите си, с цел да реализиран по-голяма успеваемост.

Държавният глава разяснява и напрежението сред него и Българска социалистическа партия от последните дни. По думите му разрива не е сред него и Българска социалистическа партия, а сред управлението на партията и левите гласоподаватели.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР