Опозиционерът Алексей Навални призова Запада да наложи по-строги санкции на

...
Опозиционерът Алексей Навални призова Запада да наложи по-строги санкции на
Коментари Харесай

Навални нанесе удар по хората на Путин, извади шокиращи данни

Опозиционерът Алексей Навални прикани Запада да наложи по-строги наказания на съветските олигарси на фона на продължаващата война на Русия против Украйна, съобщи ДПА.

„ Нека не забравяме: глобите са нужни, с цел да принудят агресора да спре войната. Да му окажат напън. А тук има комплицирани решения като петролното и газовото ембарго. Но има и в действителност елементарни: самостоятелни наказания “, съобщи Навални.

„ За тях не се изисква нищо с изключение на политическа воля “, написа той в апел от пандиза, където излежава дълга присъда.

В поредност от изявления в Туитър опозиционерът изрази неодобрение от това, че ръководителят на „ Роснефт “ Игор Сечин е в санкционния лист на Европейския съюз, само че шефът на „ Газпром “ Алексей Милер не е.

Навални съобщи, че милиардерът Роман Абрамович, който беше притежател на британския футболен клуб „ Челси “, не е в листата на Съединени американски щати със глобени лица.

По думите му от 200-те индивида, избрани от сп. „ Форбс “ като най-богатите руснаци, единствено една четвърт са включени в санкционните описи на Запада.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР