Опитвайки да покаже колко усърдно работи, Специализираната прокуратура направи гаф,

...
Опитвайки да покаже колко усърдно работи, Специализираната прокуратура направи гаф,
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата публикува личните данни на прокурори и следователи покрай разкритията срещу ТАД Груп

Опитвайки да покаже какъв брой старателно работи, Специализираната прокуратура направи гаф, като разгласява ЕГН-тата на премиера Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров и депутата Делян Пеевски. Освен това прокуратурата популяризира информация за това по какъв начин да се стигне до персоналните данни на прокурори и следователи.
 Спецпрокуратурата пусна доказателства против ТАД Груп за хакнатите данни
Спецпрокуратурата огласи през днешния ден част от доказателствата по следствието за кибертероризъм против притежателя на " ТАД Груп " Иван Тодоров, комерсиалния шеф във компанията Георги Янков и 20-годишния чиновник Кристиян Бойков. Сред данните е и фотография на уебсайт за обществено шерване на данни, а прокуратурата не е заличила името на файла, в който се съдържат данните. 

Тъй като уеб сайтът е обществено наличен, в търсачката му може да се напише името на файла „ Ne se chistiiiii ”, след което излизат трите имена, ЕГН и длъжности на 2099 магистрати. 

Сред тях са претендентът за основен прокурор Иван Гешев, представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова, шефът на Националното разследване Борислав Сарафов и други. 

Все още не е ясно дали във файла се съдържат данните на всички, работещи в прокуратурата. 

Според информация на bTV в листата има и пенсионирани към този момент прокурори.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР