Опитваме се да намерим среден вариант, комбинация между безвъзмездно финансиране

...
Опитваме се да намерим среден вариант, комбинация между безвъзмездно финансиране
Коментари Харесай

Вицепремиерът Пеканов: Търсим вариант санирането да струва малко на гражданите

Опитваме се да намерим междинен вид, композиция сред безплатно финансиране и присъединяване на семействата при саниране на постройките, без това да коства прекомерно доста на жителите. Това сподели вицепремиерът по ръководство на европейските средства в изявление за “ ”.
В първия вид на проекта за възобновяване за енергийна успеваемост на постройките бяха планувани над 3 милиарда, във втория ги понижиха на малко над 2 милиарда лв.. Още не е решен моделът на финансиране. Има последователи както на безплатното саниране, по този начин беше по националната стратегия, по този начин и на присъединяване на семействата със лични средства в санирането на блоковете.
 Атанас Пеканов: Важно е да се помогне на засегнатите бизнеси, а на другите не Атанас Пеканов: Важно е да се помогне на засегнатите бизнеси, а на другите не
Най-голямата чест е да служиш на родината. Приех поканата да стана вицепремиер, тъй като съм работил на академично равнище и се занимавам то...
От думите на Пеканов излиза наяве, че те въпреки всичко ще заплащат, само че моделът ще е подобен, че да не натовари прекомерно доста финансово жителите. Промяна в размера на парите, планувани за този план, няма да има.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР