Опитният специалист Стоян Гунчев е новият старши треньор на женския

...
Опитният специалист Стоян Гунчев е новият старши треньор на женския
Коментари Харесай

Стоян Гунчев застава начело на Казанлък Волей

Опитният експерт Стоян Гунчев е новият старши треньор на женския волейболен тим Казанлък Волей, който се подвизава в Националната волейболна лига за дами.

Гунчев заменя на поста Атанас Петров, който води " розите " през предишния сезон, само че от идната акция ще бъде отпред на гръцкия Орестиада.

За Стоян Гунчев това ще бъде втори интервал отпред на тима от Казанлък, където той работи и през сезон 2012/13. Тогава, при дебютния си сезон в българското състезание, Казанлък Волей стигна до бронзовите медали в шампионата, а в шампионата за Купата на България загуби в разногласието за трофея от отбора на ЦСКА.

За последно пък Гунчев работи в тима на Варна ДКС през предишния сезон, с който също стигна до край в шампионата за Купата, само че там варненки отстъпиха на хегемона у нас в женския волейбол Марица Пловдив.

Междувременно, стана ясно, че Казанлък Волей е едвам четвъртият тим, който е подал поръчка за присъединяване в женското ни волейболно състезание.

От волейболната федерация даже удължиха периода за регистрация с вярата, че още тимове ще се включат в шампионата за сезон 2022/23.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР