Опитният специалист и треньор на национални селекции в девическото направление

...
Опитният специалист и треньор на национални селекции в девическото направление
Коментари Харесай

Казанлък Волей с нов треньор

Опитният експерт и треньор на национални селекции в девическото направление Стоян Гунчев още веднъж поема кормилото на женския волейболен тим на Казанлък Волей.
Дългогодишният треньор заменя на поста  Атанас Петров, който води „ розите “ през послединя сезон, само че за новия шампионат ще продължи в гръцкия Орестиада. Гунчев пък бе отпред на волейболистките на Варна ДКС през миналия шампионат, като изведе варненки до край за Купа България. За момента от Варна ДКС  към момента не са подали поръчка за новия сезон.
С поеменето на поста старши треньор Стоян Гунчев прави завръщане в Казанлък. Той бе ментор на отбора при първото му присъединяване в НВЛ през сезон 2012/2013 година. Под негово пъководство „ розите “ направиха сполучлив дебют, завършвайки с бронзови медали в шампионата и край в шампионата за Купа България.
Така ВК Казанлък Валей стана четвъртият клуб при дамите, който подаде поръчка за присъединяване в женското състезание през новия сезон 2022/23. От федерацията удължиха периода за регистрация, като очакванията са, че още клубове ще се включат в шампионата.

По обявата работи: Георги Димитров
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР