Опитният бранител на Арда Пламен Крумов си пожела отборът му

...
Опитният бранител на Арда Пламен Крумов си пожела отборът му
Коментари Харесай

Пламен Крумов: Дано Господ даде Купата на Арда

Опитният защитник на Арда Пламен Крумов си пожела тимът му да има шанс и да победи с Купата на България. Защитникът отличи характера на своите съотборници и си пожела трофеят да отиде в южна България, с цел да напише Арда своята "златна история ".

„ Мисля, че първо мачът беше доста тежък, с огромен заряд и напрежение. Много съм благополучен, че с една отборна игра показахме темперамент. С оглед на двата мача справедливо продължаваме и сме на край. Пишем история и се надявам да сме на предпоследната страница”, стартира Крумов.

„ Много темперамент прояви тимът. Днешният мач, чисто футболно, ни е един от най-слабите през сезона, само че бе доста значим. Голът през първото част бе скъп и значимо бе да не допуснем. Поздравявам Иван Караджов за избавената дузпа, резервира вратата „ суха”. Супер, по тази причина е там. Днес всички се раздадоха на макс и справедливо стигаме до финал”.

„ Спасената дузпа обезкуражи тима на Славия – това беше значим миг. Господ е написал какво ще стане, тъй че се надявам да ни даде Купата. Нямаме желан противник. И двата тима от другата двойка са стойностни тимове. Ще ги погледаме, само че който и да пристигна, би трябвало да го победим, с цел да вземем Купата. За нея няма второ място. Като пристигна мачът, самоуверено напред. Аз съм положително настроен”, сподели Крумов.

„ Разбира се, че ще бъдем новобранци. Ние сме клуб на 3 години. За благополучие, имаме три-четири момчета, които сме дружно от В група. Пишем история и желаеме тя да е със златни букви. Който и да пристигна, желая да имаме шанс, да се поздравим с триумфа. Когато има почитатели на трибуните, е друго. Сега играем нещо като контролни срещи, въпреки да привикнахме. Надявам се вирусът да изчезне и да се върнем към остарелия метод на живот. Това беше тежка година за всички, освен във футбола. Надявам се по-скоро да се върнем към естествения живот”, сподели Крумов.

„ Съществено значение е финалът за град Кърджали. Хората не са очаквали и в най-смелите си фантазии да се класираме, нека да я спечелим. От много време съм в клуба. Още от Трета лига познавам почитателите, когато печелехме там. Футболистите, които сме играли на по-високо равнище съзнавахме, че тези мачове са като подготовка. Дано да сме ги създали горди със своя отбор”, приключи Пламен Крумов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР