Опити за измама на строителни компании са хванали от Камарата

...
Опити за измама на строителни компании са хванали от Камарата
Коментари Харесай

Хванаха измама на строителни компании

Опити за машинация на строителни компании са хванали от Камарата на строителите в България (КСБ). В уеб страницата си организацията предизвестява своите членове за зачестили опити да се оферират и фактурират действия, които не са наложителни за фирмите по закон като “годишно обслужване в професионалния указател на строителите ” да вземем за пример.

По закон всички строителни компании, които желаят да правят комерсиална действия и да построяват обекти по-големи от плевни или бараки, би трябвало да бъдат вписани в Централния професионален указател на строителя към Камарата на строителите в България. Според осъществяваната от тях активност и осъществен оборот те заплащат за първичното регистриране такса сред 1200 и 30 000 лева, като настрана заплащат и годишна такса.

“Длъжни сме да Ви осведомяваме, че при приемането на сходни предложения и фактури, които би трябвало да платите, е добре деликатно да се запознаете и прецените дали ще се възползвате от тези услуги. Включването Ви в такива “регистри ” и уеб сайтове, възможните изгоди и финансовите Ви задължения, са напълно по Ваше решение. Подобни дейности от Ваша страна не произтичат от условията на Закона за камарата на строителите ”, изясняват от КСБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР