Опит за пренасяне на контрабандни цигари в тайници на товарен

...
Опит за пренасяне на контрабандни цигари в тайници на товарен
Коментари Харесай

Задържаха контрабандни цигари в тайниции на тир на Капитан Андреево

Опит за преместване на контрабандни цигари в тайници на товарен автомобил бе предотвратен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", оповестиха от Агенция " Митници ". Тютюневите произведения са били открити в камион с турска регистрация.

Шофьорът на камиона - турски жител, декларирал, че няма персонални движимости, артикули и валутни полезности за обявление. По метода " разбор на риска " тирът е бил селектиран за щателна митническа инспекция при която митническите чиновници откриват, че в двете аварийни гуми, както и на още три места - към резервоарите, в задната част на шофьорската кабина и във въздуховодите, са били укрити 1680 кутии контрабандни цигари без акцизен бандерол.

Тютюневите произведения са били арестувани, а на водача е бил формиран акт. През първите девет дни на октомври на пункта митническите чиновници са иззели 6496 превишаващи позволената норма кутии цигари, закупени от Република Турция от 215 минали пасажери, сочи статистиката. За същия интервал при щателни митнически инспекции, са били арестувани 3982 съзнателно укрити кутии цигари, за които на нарушителите са формирани 27 акта.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР