Опит да избяга от психодиспансера направи 25-годишният мъж, който снощи

...
Опит да избяга от психодиспансера направи 25-годишният мъж, който снощи
Коментари Харесай

Нападателят на полицаите опитал да избяга от психодиспансера

Опит да избяга от психодиспансера направи 25-годишният мъж, който нощес рани трима служители на реда при арест поради нападателно държание в рейс.

След задържането му, Николай от Сливен направил опит за бягство от старозагорската болница. Той скочил от десетина метра височина, паднал на главата си и се наранил неприятно.

Снощи 25-годишният студент по рехабилитация в Тракийския университет пътува в рейса от София за родния Сливен. По неразбираеми аргументи, Николай демонстрира експанзия – чупи с чукче панорамното задно стъкло на рейса и скача от него в придвижване.

Шофьорът отбива и се свързва с полицията. При задържането, младият мъж оказва опозиция – порязва  с нож двама от униформените, а третият получава пострадване в коляното при опит да избие оръжието от ръцете му.

25-годишният студент е откаран в болничното заведение. На път към скенера, той прави опит да избяга –скача от козирка от десетина метра височина. В опит да го избави, живота си рискува служител на реда, скачайки след него.

" Човекът, в опит да избяга от служителите на реда, които го пазят, скача и разрушава с глава един от прозорците на нашето диагностично звено – скенера ", изясни доктор Ирена Вълкова.

" Накратко казано, пациентът е в кома, в сериозно общо положение, на апаратна вентилация и със сериозна заплаха за живота ", изясни и доктор Пламен Иванов.

Полицаят, който скача с него, е добре.

 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР