Оперния гала спектакъл със звездните солисти на Болшой театър, който

...
Оперния гала спектакъл със звездните солисти на Болшой театър, който
Коментари Харесай

Звездните солисти на Болшой театър отлагат спектакъла у нас за 8 април 2021 |

Оперния церемония театър със звездните солисти на Болшой спектакъл , който бе пренасрочен за 5 ноември 2021 година в зала 1 на НДК, още веднъж се постанова да бъде отсрочен с няколко месеца. Датата, на която се чака най-сетне да се състои първото им посещение, ще е през пролетта - на 8 април 2022 година

Причината не е изненадваща: епидемиологичната конюнктура както в България, по този начин и в Русия през последните месеци още веднъж се усложнява и рискът за здравето на артистите и околните им не е оневинен, изясняват от мениджмънта на съветската звездна групировка.Те показват вярата си, че през затоплящите се месеци обстановката ще е доста по-стабилна и удобна за всички - както за изпълнителите, по този начин и за посетителите.

Всички закупени досега билети важат без презаверка за новата дата 8 април 2022. Всички, които няма да имат опция да ги употребяват за новата дата, могат да ги върнат в едномесечен период от през днешния ден, 21 октомври 2021 до 19 ноември 2022 в това число в обектите на закупуването им.

Билети, закупени онлайн, могат да бъдат върнати в централния офис на Eventim.

Един извънреден празник за сетивата следва за многочислените фенове на оперната класика и съветската театрална традиция в първата четвърт на идната година: водещи актьори от най-големия съветски спектакъл за опера и балет в света - Болшой, ще дойдат за първи път в София на 8 април 2022 за един паметен церемония театър в зала 1 на НДК.

Солистите на Болшой, водени от световноизвестните оперни артисти Елена Зеленская (сопрано), Светлана Шилова (мецо сопрано), Андрей Григориев (баритон), Роман Муравицки (тенор), Олга Йонова (сопрано), Ярослав Абаимов (тенор), ще очароват ценителите с изключителното си певческо майсторство и въздействащи облици от най-обичаните типичен заглавия. Всички те впечатляват с богатата си биография на най-престижните функции по международните оперни подиуми.

Звездната плеяда съветски солисти ще зарадва българската аудитория с най-хубавите творби на Верди, Пучини, Гуно, Чайковски, Офенбах и Моцарт. Ще имаме опцията да чуем фрагменти от най-популярните опери в международен мащаб: Тоска, Травиата, Турандот, Бохем, Риголето, Кармен.

Билети за блестящия церемония театър Болшой спектакъл могат да се закупят в мрежата на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР