Операцията, която е проведена в Агенцията по вписванията, е станала

...
Операцията, която е проведена в Агенцията по вписванията, е станала
Коментари Харесай

Цачева проговори за "Наглите" и скандала в Агенцията по вписванията, ето какво се зарече да направи

Операцията, която е извършена в Агенцията по вписванията, е станала и със съдействието на Висшия правосъден инспекторат, които са предоставали отчет. Предложила съм промени в работата на Агенцията по вписванията. Ще бъда безкомпромисна при контрола на разпределянето на делата на инцидентен принцип. Това сподели на брифинг в Министерски съвет министърът на правораздаването Цецка Цачева, предава Канал 3.

Тя разяснява и тематиката за предварителното освобождение на двама от бандата на " Наглите ". " Искам да заявя следното: Инициативата за предварителното освобождение не е на закона за изтърпяване на наказателната присъда. Лицето единствено е подало молба. Ангажиментът на затворническите управляващи е да дадат отговор дали е изпълнен закона. В единия от случаите администрацията е дала негативен отговор. Тук отговорността е на правосъдния състав, който е отсъдил за предварително освобождение. В другия случай администрацията е дала позитивен отговор. Прокуратурата стачкува на по-висока инстанция и двете присъди ", разкри Цачева.

" Има концепция хората, които се освобождават предварително, да бъдат проследявани електронно с по този начин наречените гривни. Същото важи и за лицата с по-леки присъди, както и тези с мярка " домакински арест ". Трябва да се държи сметка за сходен жанр последствия. За мен персонално фактът, че администрацията на пандиза е дала позитивна оценка за едно от лицата от " Наглите ", в случай, че против него има висящо досъдебно произвеждане, е недопустимо ", сподели още тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР