Операция по евакуацията в чужбина на Владимир Путин и най-близкото

...
Операция по евакуацията в чужбина на Владимир Путин и най-близкото
Коментари Харесай

Кодово име „Ноев ковчег”: Тайният план на Путин за бягство

Операция по евакуацията в чужбина на Владимир Путин и най-близкото му обграждане се приготвя в Кремъл, написа медията от Съединени американски щати " Дейли бийст ".

Според някогашния създател на речите на Путин Абас Галямов проектът е с кодовото име " Ноев ковчег ".

" Обмислянето на вид за емиграция е почнало още през тази пролет. Целта на " Ноев ковчег " е сегашните ръководещи да намерят леговище при положение на неподходящо за властта развиване на събитията ", добави той.

" Първоначалната концепция е била тихият кей да бъде Китай. По-късно този вид е изнемощял, тъй като Пекин едва ли ще си разреши лукса да одобри Путин и хората към него ", уточни още Галямов.

" Заради това по-късно е настъпила смяна в проекта и погледите са били ориентирани към страни от Латинска Америка. Много страни от този район от света не екстрадират хора. Като най-вероятна дестинация се обрисува Венецуела, ръководена от левия президент Николас Мадуро ", добави някогашният създател на речите на Путин.

" На курортния остров Маргарита е бил видян Игор Сечин. Шефът на държавната компания " Роснефт " е купил доста недвижими парцели от най-голям клас ", добави медията от Съединени американски щати, като цитира Галямов, написа " Телеграф ".

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР