Opel Zafira-e Life е просторно и практично предложение сред електрическите

...
Opel Zafira-e Life е просторно и практично предложение сред електрическите
Коментари Харесай

На къмпинг с електрическия Opel Zafira-e Life

Opel Zafira-e Life е пространно и практично предложение измежду електрическите транспортни средства. Сега машината се предлага и като къмпинг модел. Opel сподели „ Crosscamp Flex “ в няколко разновидността на Caravan Salon в Дюселдорф (26 август до 4 септември 2022 г.). В Дюселдорф Crosscamp, младата марка за градски кемпери, показва прототипа на електрически Crosscamp Flex, основан на Opel Zafira-e Life.

В него експертите съчетават високото равнище на склонност за ежедневна приложимост и развлекателни действия на вана Opel с желанието за кемпер без нездравословни излъчвания. Дали с другари до езерото, с планински колела в багажа до идващите пътеки, на концерт в центъра или през уикенда за няколко нощувки измежду природата - с Crosscamp Flex всички тези действия са вероятни.

Батерията от 75 кВтч, която е общоприетоо инсталирана в долната част на автомобила, с цел да спести място, обезпечава по-дълги пътувания през уикенда. Това значи, че тези, които обичат да пътуват, могат да изминат до 322 километра със серийния Opel Zafira-e Life без местни излъчвания в сходство с WLTP.

Батериите могат да се зареждат благодарение на стенна кутия вкъщи, бързо зарядно устройство на път или благодарение на всеки контакт. Батерията от 75 кВтч може да се презареди до 80 % за към 48 минути в станция за бързо зареждане със 100 кВт непрекъснат ток. За да се резервира силата на батерията единствено за задвижването, спомагателна спомагателна батерия с потенциал от 95 Ач зарежда консуматорите на борда, като да вземем за пример осветяване, хладилна кутия или USB гнездо за зареждане на смарт телефони, камери или други електронни устройства.

Оборудването включва доста практични функционалности като предни седалки, които могат да се въртят на 180 градуса, кухненски модул, шкафове, мивка, газова готварска печка и интегрирани резервоари за прясна и отпадна вода. Пейката откъм гърба се трансформира в практично двойно легло единствено с няколко лесни стъпки. Изскачащият покрив предлага място за още две кревати, тъй че до четирима души да могат да разспускат в Crosscamp Flex измежду природата.

За да бъде пътуването освен удобно, само че и безвредно, във всеки вид на Crosscamp, основан на Zafira-e Life, има голям брой асистиращи системи. Те включват предизвестие за преден конфликт, помощник за лентата и пътните знаци с образован круиз надзор, предизвестие за отмалялост и помощник за спешно прекъсване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР