Opel разкри първите подробности за новата версия на зареждаемата (plug-in) хибридна версия

...
Opel разкри първите подробности за новата
версия на зареждаемата (plug-in) хибридна
версия
Коментари Харесай

Зареждаемият хибрид Opel Grandland X вече и само с предно задвижване

Opel разкри първите детайлности за новата версия на зареждаемата (plug-in) хибридна версия на Grandland X, която към този момент е налична и във версия със единствено две задвижващи колела. От компанията анонсират, че на територията на Германия, автомобилът е оценен на 43 440 евро, само че след приспадане на наличните дотации сумата може да бъде намалена зо 36 504 евро.

Opel Grandland X Plug-in, във разновидността си с четири задвижващи колела ( ), отбеляза световната си премиера на международното ревю във Франкфурт през есента, и след представянето на неговата нова трансформация с предно задвижване, е първата кола на марката, която е налична в дви хибридни версии.

Новата хибридна версия на Grandland X е оборудвана с 1.6.литров бензинов двигател и електромотор със 110 конски сили, задвижващи предните колела. Общата максимална мощ на задвижващата система е 224 консик сили, а въртящият момент доближава 360 Нм. В чист електрически режим, SUV моделът, който разполага с литиево-йонна батерия с потенциал от 13.2 kWh и осемстепенна автоматична трансмисия, може да измине до 57 километра.

С избор сред три режима на работа- Electric, Hybrid и Sport, новата хибридна версия на Opel Grandland X е в положение да се форсира от 0 од 100 км/ч за 8.9 секунди и да развие максимална скорост на придвижване от 225 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР