Opel разкри интересна подробност за зареждаемата (plug-in) хибридна версия на Grandland X,

...
Opel разкри интересна подробност за
зареждаемата (plug-in) хибридна версия на
Grandland X,
Коментари Харесай

Хибридният Opel Grandland X свети синьо, когато се движи на ток

Opel разкри забавна детайлност за зареждаемата (plug-in) хибридна версия на Grandland X, която отличава автомобила, когато той се движи в режим на изцяло електрическо задвижване.

При активиране на режима Electric, Opel Grandland X не единствено минава в напълно електрически режим на работа, само че и го показва с помощта на дребна синя светлина в долната част на огледалото за задно виждане, която се включва автоматизирано с режима.

От Opel споделят, че това решение прави и работата на чиновниците на реда по-лесна, когато те би трябвало да наблюдават за навлизащите в зона единствено за електромобили превозни средства. Именно за такива зони е потребна и функционалността e-Save на хибридната задвижваща система на Opel Grandland X, която дава опция на лидера да спре употребата на електрическа сила и да я резервира в батерията за приложимост в такива райони.

Opel Grandland X се предлага в две основни хибридни версии- единствено с , при която общата оптималната мощ на задвижващата система е 224 конски сили, и със задвижване на четирите колела и обща максимална мощ от 300 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР