Opel Grandland X впечатлява още от пръв поглед със спортния

...
Opel Grandland X впечатлява още от пръв поглед със спортния
Коментари Харесай

Шофиране със стил - практични аксесоари за Opel Grandland X

Opel Grandland X впечатлява още от пръв взор със спортния си, грациозен дизайн и присъщ SUV жанр. Следвайки стъпките на сполучливите модели Mokka X и Crossland X, най-новото попълнение в фамилията Х-модели на Opel разполага с високотехнологични решения и системи за асистенция, които са разполагаем на лидера и пасажерите в името на по-безопасното и удобно пътешестване. И това не е всичко - за новия си модел Opel предлага голям брой особено основани висококачествени аксесоари, както и особено селектирани артикули от водещи на пазара сътрудници, които вършат Grandland X още по-индивидуален и удобен. Спектърът им се простира от системите за превоз и транспорт през тези, свързани с комфорта, оборудването за сигурност и отбраната на пасажерите, и стига до колелата, гумите, стилистичните детайли и оборудването OPC Line.
Х е мястото за спорт и занимания - благодарение на системите за превоз и транспорт на Opel

Ако даже големият багажен размер на компактния SUV модел, възлизащ на 1 652 литра, се окаже непълен, Opel ще ви предложи огромен избор от спомагателни гъвкави решения за превоз и транспорт. С алуминиевия главен багажник на покрива и необятната гама от монтиращи се върху него транспортни съоръжения от колегата на Opel Thule, клиентите на Grandland X могат да си обезпечат спомагателни транспортни благоприятни условия с величествен потенциал. Такива са да вземем за пример практичните, комфортни за монтаж в задната част на автомобила и безвредни системи за транспорт на до три елементарно поставящи се велосипеда.



В допълнение, на главния багажник на покрива могат да се инсталират кутии с разнообразни размери и дизайн, в това число аеродинамично завършената кутия Excellence, която сграбчва погледа с двуцветното си лаково покритие в ослепително черно и титаново. Багажната кутия с размери 2 180 x 940 x 400 милиметра може да се отваря и от двете страни, с което извънредно улеснява товаренето и разтоварването. С нейна помощ Grandland X получава спомагателни 470 литра багажен размер.

Лесният достъп до багажните системи на покрива се обезпечава благодарение на особено проектирани алуминиеви странични стъпала, които се инсталират устойчиво под праговете на вратите сред двете арки на калниците. С прикрепените върху тях стоманени панели те са освен по-издръжливи, само че притеглят погледа и акцентират спортната и солидна визия на новия SUV модел.

Подредено и чисто - съвършена организация и безвредна класификация на багажното поделение

За да предпазите багажното поделение на Grandland X чисто след велосипедните преходи през прелестната, само че от време на време много кална природа, моделът предлага особено защитно було за багажника, осигуряващо отбрана от издраскване и замърсяване.



С цел отбрана на пасажерите от незакрепени предмети или домашни любимци при положение на по-рязко прекъсване, Opel предлага защитна преградна мрежа за багажното поделение. Стабилната, точно направена и боядисана в черно стоманена мрежа се инсталира зад облегалките за главите на задните пасажери. Багажното поделение може също по този начин да бъде гъвкаво разграничено със специфичната карго мрежа, която се прикрепва благодарение на халки за пода в задната част на Grandland X и подсигурява, че другите предмети ще останат неподвижни и няма да се плъзгат по време на път.

Всяко пътешестване може да бъде по-комфортно и добре проведено благодарение на другите интериорни решения FlexConnect - от разнообразните куки и закачалки до стойката за таблет или сгъващата се масичка. Благодарение на това на втория ред към този момент е допустимо да се гледат филми или да се работи на електронни устройства. Адапторите FlexConnect се прикрепват към стойки, които се инсталират към опорите за глави на предните две места.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР