Опасността от десант на руски войски в украинския пристанищен град

...
Опасността от десант на руски войски в украинския пристанищен град
Коментари Харесай

Военни анализатори: Руският десант към Одеса е предотвратен, Киев може да пренасочи ресурса си на други фронтове

Опасността от десант на съветски войски в украинския пристанищен град Одеса значително е предотвратена, настояват английски военни анализатори, цитирайки наред с други фактори изтощения Черноморски флот на Русия, съобщи ДПА.

„ Това значи, че Украйна може да пренасочи запаси, с цел да притисне съветските сухопътни сили другаде “, се споделя в актуализацията на английското министерство на защитата.
Руските кораби са лимитирани в способността си да поддържат дейно напъните на Москва за навлизане в Украйна и заемат „ извънредно отбранителна позиция “, се споделя в отчета.

Освен подводниците, те постоянно остават към крайбрежията на окупирания от Русия Кримски полуостров, за разлика от нарасналата интензивност на съветските кораби в други морета по това време на годината, се споделя в изказването.

Докато съветските кораби не престават да изстрелват ракети с огромен обхват, флотът поставя всички старания да завоюва военноморско владичество съгласно анализаторите, след загубата на ракетния крайцер „ Москва “, флагман на Черноморския флот, забележителен брой самолети и контрола над Змийския остров, основен стратегически обект.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР