Опасностите и напрежението за някои от героите се увеличават в

...
Опасностите и напрежението за някои от героите се увеличават в
Коментари Харесай

Тъмни облаци надвисват над Денис Топал в Братя

Опасностите и напрежението за някои от героите се усилват в идващите епизоди „ Братя “ тази седмица по Нова телевизия. Новоназначената бавачка в дома на Акарди – Светла, пробва да свикне с ситуацията на работното място. Тя харесва дребната Сара и изцяло схваща тежкия интервал и множеството разтърсвания, през които минава детето, след загубата на майка си и татко си.

Но към Сандо не е елементарно да се обитава, тъй като тайнственият му метод на живот е сложен за разбиране. Изненадата идва, когато самата Светла попада под ненадейна опасност, обвързвана с нейни персонални проблеми. Какво я чака и дали има кой да й помогне в най-критичния миг?



Обрат настава в проектите на Давидов. Той не може да се помири с обстоятелството, че на пазара за импорт на италиански отпадък се е появил нов дръзновен състезател в лицето на Карамитев, който самоуверено завзема територии и не се преценява с никого.

Давидов е подготвен на рискови дейности, като има желание да притисне Филип, в началото през Ива Йосифова. За задачата той включва в играта и положителния си другар прокурор Тинчев. Ще има ли триумф провокативният му ход, каква доста неприятна вест ще научи и има ли нещо, което може да свари неопитен хитрия военачалник?



Едва дошъл в България, известният украински мафиот Анатолий Кириленко е заставен да си отваря очите на четири, с цел да се защищити от скрити закани. Той поръчва на своите хора непрекъснато да наблюдават даже Денис, с който го свързва дългогодишна дружба. Това, на което се натъкват охранителите, обаче, озадачава Анатолий и той взима незабавни ограничения, с цел да разбере истината. Какво подозират украинците и кого ще заловят?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР