Опасните селфита са признак на безрасъдство и не гарантират популярност

...
Опасните селфита са признак на безрасъдство и не гарантират популярност
Коментари Харесай

Как да си направим най-якото селфи и то да бъде безопасно?

Опасните селфита са симптом на безрасъдство и не подсигуряват известност в интернет. В това са безапелационни специалисти.

Как да станете известни във „ Фейсбук” без да рискувате живота си?

На 12 януари 2019 година 14-годишно момче умира, откакто е ударено от волтова дъга при опит за селфи върху вагон. На 22 януари 2019 година Тялото на 15-годишен юноша е открито на 4 метра под водата в заледен язовир. Отново след опит за селфи. 4 ноември 2018 година Отново след опит за селфи, 13-годишно момче е изумено от волтова дъга, след опит за селфи. Какво обаче ни кара да вършим безрасъдни селфита – стемежът да се харесаме на близките, дава отговор психологът Ина Антонова.

„ Ако ти искаш да направиш тази фотография, с цел да си някакъв фактор, тъй като ти си най-харесван, дали си заслужава да не се насладиш на славата си, тъй като риска да не видиш лайковете е доста голям”, сподели Ина Антонова пред БТВ.

Лайковете в обществената мрежа не наложително са единствено за рискови фотоси. Фотографът Илиян Телкеджиев разкрива кои фрагменти са сензация в нета.

„ Професионалните спортисти. Не считам, че с цел да си известен във „ Фейсбук” би трябвало да направиш нещо, което е безразсъдно”, съобщи Илиян Телкеджиев.

„ За да бъде една фотография готина, първо би трябвало фотографията да има излъчване”, добави фотографът. Винаги се стремете да разкажете история със селфито си. Като в съответния случай, срещам ви с индивида зад камерата – Добри Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР