Опасни връзки, разобличени тайни и съдбовни решения ще подложат на

...
Опасни връзки, разобличени тайни и съдбовни решения ще подложат на
Коментари Харесай

Тежки изпитания и критични ситуации бележат финала на „Пътят на честта“

Опасни връзки, разобличени секрети и съдбовни решения ще подложат на тест героите във финалните епизоди от втория сезон на „ Пътят на достойнството “ тази седмица по NOVA. Ще съумеят ли да се преборят с заплахите, които ги дебнат и ще се окажат ли по-силни от компликациите, които непроменяемо ги следват? Кои са тайните, които би трябвало да излязат нескрито, не пропускайте да разберете тази седмица в сериал от понеделник до четвъртък от 20:00 ч.

Натискът на генералите върху Ленков е голям. Те желаят гибелта на Красимира , а Владимир се колебае по какъв начин да постъпи в комплицираната обстановка. Той не може да разреши позицията му да бъде уязвена, в същото време новината, че има щерка, пробужда надълбоко скрити страсти у него. Изправен пред тежка морална алтернатива, Ленков ще би трябвало да вземе мъчно решение за живота на Красимира и бъдещето на Мия. Останала ли е капка човещина у подлия Владимир, ще извърши ли заповедта на генералите или ще се смили над дамата, към която е изпитвал мощни усеща в предишното?
 Пътят на достойнството NOVA / Красена Ангелова
Новината за постъпката на Екатерина не дава мира на фамилията ѝ. Марго , Филип и Константин не могат да повярват, че без скрупули години наред тя е крила истината за Кера и ги е обрекла на трагичен живот, поради идеалистичните си убеждения. Поредно шокиращо разобличаване от предишното ще предизвика фамилията да вземе извънредно решение, с цел да покаже на Екатерина голямото оскърбление, което е провокирала с постъпката си. Какво е то и по какъв начин ще реагира тя?

Напрежението в живота на Жаки също е на път да ескалира. Вдовицата ще бъде изправена пред съдбоносно и доста рисково тестване, което може да промени живота ѝ напълно. Ще се оправи ли на пръв взор нежната Жаклин с следващата компликация, която й сервира ориста и ще получи ли поддръжка от околните си хора? Междувременно Бонка ще направи нов опит да се свърже с Марти, само че с каква цел? Възможно ли е да желае още веднъж да се сближи с внука си или друго скрито желание се крие зад дейностите ѝ?
 Пътят на достойнството NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте да разберете какви провокации чакат още героите във финалните епизоди на „ Пътят на достойнството “ тази седмица от понеделник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Актуална информация за “Пътят на достойнството “ може да откриете във страницата и акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР