Опашка отново се изви пред пловдивски магазин за играчки, съобщава

...
Опашка отново се изви пред пловдивски магазин за играчки, съобщава
Коментари Харесай

Насред пандемията: В Пловдив се случва истинско безумие СНИМКА

Опашка още веднъж се изви пред пловдивски магазин за играчки, оповестява.

И въпреки да е работен ден, то над 50 индивида бяха „ построени” пред вратите на обекта. Оказва се, че през последните три дни опашките от чакащи са ежеминутни.

Хората пред обекта описаха, че колоната върви постепенно, само че все пак отказали се няма. Оказва се, че опашката от чакащи е в самия магазин, както и пред касите. За да няма скупчване на хора огромна част от касите работят.

В самия обект обаче царува успокоение. За разлика от хаоса в съботния следобяд, през днешния ден хората са на отдалеченост, умерено пазарят и не се блъскат едни в други.

И през днешния ден пред и в магазина имаше позиционирани два екипа на пловдивската полиция, които наблюдават за спазването на ограниченията, съобщи още наш кореспондент.

В събота магазинът бе сцена със конфликти сред пазаруващи за празниците. В Магазина бе безпорядък, а за Коронавирус ограничения нямаше по какъв начин да става въпрос. В обекта са били позволени 700 души при ограничаване от 150. Заради този гаф, управата на магазина се снабди с акт от РЗИ от 2000 лв..

До 2 януари идната година пред всеки магазин ще има полиция от 17 до 21 ч. през седмицата, а в събота и неделя - през целия ден, с цел да не се позволява скупчване на хора. Това са едни от първите ограничения, които бяха подхванато за попречване скупчването на хора.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР