Онуй днес отново раздава пари. Не от чекмеджето, разбира се,

...
Онуй днес отново раздава пари. Не от чекмеджето, разбира се,
Коментари Харесай

Проспериращата бананова мутроландия

Онуй през днешния ден още веднъж раздава пари. Не от чекмеджето, несъмнено, а от държавния бюджет. Последните дни се е съсредоточил върху религиозното, очевидно усеща неверната си душа изключително застрашена и търси индулгенция. Или пък страдание от хората.

Дори на Бог му пристигна допълнително мазненето на мазното Онуй и през днешния ден се спъна, като се прекръсти. Направо знак свише да не прекалява, че прекомерна мутра и Богу не е мил. С раздаването на пари Онуй го докарва. Само, че казусът е различен. Много бизнеси умират. Помощи получиха околните до мутрите и някои, които се въртят към властта.

Така да вземем за пример компанията на втората в една отровна листа получи 10 000 лв., че изнемогвала в рецесията. А дребните фамилни компании не изнемогват, те умират. Затънали в заеми, наеми и заеми, с клиенти, които още се чудят и не знаят дали да пестят парите или да се провиснал. Което води до криза.

Бедността е слонът в стаята ни, за който никой не приказва. Имаме банани, имаме мутри, имаме и доста, доста небогати. Много от които работещи. Които са толкоз обезверени към този момент, че даже нямат сили да се съпротивляват.

Мутрите, психодесните и евроатлантическите ни съдружници ни докараха до положението на мутренска бананова република. А в действителност, бананите към този момент ни омръзнаха. Запазете си ги за непознатите посолства, в които ходите да се кланяте и за прайдовете!

Ние си желаеме България - нашата! И заслужен живот за българите!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР