Онлайн срещите вече са новата норма. Все по-рядко запознанствата се

...
Онлайн срещите вече са новата норма. Все по-рядко запознанствата се
Коментари Харесай

6 типажа, които трябва да прескочите в Tinder

Онлайн срещите към този момент са новата норма. Все по-рядко запознанствата се случват по старомодния метод очи в очи и уеб страниците и приложения за срещи като Tinder се множат всяка година.

За някои те са улеснение и виртуален „ азбучник “, в който целеустремено избират среща за своите потребности. Други просто нямат време да си търсят сътрудник по старомодния метод и избират да пестят старания с виртуални срещи, трети пък обичат да сменят половинките си постоянно и изобилието по уеб страниците и аповете им дават тази опция.

Ако обаче вие търсите логичен диалог и мъж с капацитет за освен това от една нощ под завивките, можете да умерено да пропуснете следните мъжки профили:

Хипстърът
Този човек може би е най-лесният за различаване. На фотосите си той евентуално ще носи шапка или брада, ще бъде облечен с разкопчана риза с куп кожени и мънистени бижута.  В късото си изложение ще приказва за любовта му към авангардната музика и някой хайку стихотворец. Въпреки че на пръв взор не звучи толкоз зле, има причина да не плъзгате надясно върху неговата фотография: ще му отнеме цяла безкрайност, с цел да ви предложения да излезете. И когато го направи, той ще ви помоли да излизате с него и другари и ще закара на някоя тревна повърхност, където от самото начало ще приказва за своята свободна натура и своята „ просвета “, която се опълчва на публичните и обществени правила.

Купонджията-плейбой
Ще го разпознаете по размазаните му фотоси на празненства, с редица разнообразни красиви дами. Биографията му евентуално също ще приказва за любовта му към бирата и купоните. Защо би трябвало да плъзнете наляво? Е, евентуално е тъй като не търси нищо съществено и просто се нуждае красива кукла за следващото празненство, която да се трансформира в следващото еднократно завладяване в бележника му.

Самотният музикант
Профилът му ще включва негови фотоси с качулка, свирещ на китара или някакъв различен струнен или клавишен инструмент. Защо би трябвало да плъзнете наляво? Е, този човек сигурно е музикален парвеню и евентуално ще се присмива на усета ви към музиката. Освен това може да убие всевъзможни мераци, в случай че цяла вечер ви приказва единствено за еклектичния си музикален усет и умения.

Фитнес фанатикът
Как да разпознаете фанатика във фитнеса? Просто е. Снимките му ще го издадат. Тези фотоси ще го покажат по средата на подготовка, показвайки бицепсите и плочките си. Защо бихте желали човек, който има толкоз мощна фиксация върху визията си и личната си осанка? Вероятно ще брои капките ви и ще ви дава непрекъснато препоръки по какъв начин да подобрите тялото си.

Човекът, чието лице е тайнственост
Този човек е супер елементарен за забелязване в Tinder. Известен още като „ сомът “, вие сигурно ще разпознаете този човек от неговите не толкоз ясни фотоси. Ще откриете, че съвсем на всичките си фотоси той не е фокусът или го показват на назад във времето. Причината, заради която би трябвало да плъзнете наляво върху него, е, че той е индивидът, който постоянно е подготвен да написа и да чати с вас, само че в никакъв случай няма да се съгласи да се срещне с вас. И повода е ясна – или не е индивидът на фотосите или наподобява много по-зле от него и го знае.

Профил кражба на звезда
Ако пишете онлайн в приложения или уеб сайтове ще забележите, че много хора качват в профила си фотоси на звезди. Разбира се, че това е червен байрак, още повече, че и дамите разпознават, че това е т.нар „ подправен профил “. А човек, който през цялото време желае да се скрие, евентуално в действителност има какво да крие. 

Източник: tialoto
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР