Онлайн присъствието на домашния любимец на модния дизайнер се превърна

...
Онлайн присъствието на домашния любимец на модния дизайнер се превърна
Коментари Харесай

Instagram акаунтът на котката на Лагерфелд даден на съд

Онлайн наличието на домашния любим на стилния дизайнер се трансформира в „ ябълката на раздора “

Разрази се същинска правосъдна борба за контрола над Instagram акаунта на котката на починалия Карл Лагерфелд – Шупет, оповестява " Контакт мюзик “.

Онлайн наличието на домашния любим на стилния дизайнер се трансформира в „ ябълката на раздора “, откакто създателят на известния блог „ Дневникът на Шупет “ изрече опасения, че от фешън къща „ Шанел “ ще се опитат да получат надзор върху онлайн наличието на писаната в обществените мрежи.

Ашли Чудин основава профила и блога на Шупет през 2012 година. Котката, която постоянно е снимана с известния си притежател бързо се трансформира в сензация и има над 250 000 почитатели в Instagram. Ашли, дружно с починалия Карл включват животното в разнообразни акции, а фотосите са споделени стотици хиляди пъти.

Сега обаче в Instagram се е появил нов акаунт на котката и Ашли подозира, че новият й притежател – Франсоаз, която се грижи за животното от години, стои зад профила.

Потенциалната „ котешка борба “ се разразила с коментар от новия профил в акаунта на Ашли, който гласял : “Скъпи другари, благодаря Ви за Вашата угриженост! Това е моят нов акаунт. С обич, Шупет. “

Дни по-късно се оказало, че фотосите от блога „ Дневникът на Шупет “ към този момент са с трансферирани авторски права, а молбата на Ашли за патентоване на името на блога, която подала месец след гибелта на Лагерфелд, била отхвърлена.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР