Онлайн платформата за търговия с дрехи и аксесоари ABOUT YOU,

...
Онлайн платформата за търговия с дрехи и аксесоари ABOUT YOU,
Коментари Харесай

Най-бързо развиващият се онлайн моден магазин в Европа стъпва в България

Онлайн платформата за търговия с облекла и аксесоари ABOUT YOU, която е една от най-бързо разрастващите се в този сегмент в Европа, към този момент ще бъде налична и за потребителите в България. Компанията има българска платформа - aboutyou.bg.

Компанията продава онлайн артикули на 700 разнообразни марки, като от нея настояват, че в електронния магазин има 100 000 оферти. Според формалното известие на компанията за навлизането на българския пазар, доставките от платформата са безвъзмездни.

" Българският пазар има голям капацитет. Очакванията ни са да се развием в действителност бързо и тук. Целта ни е за къс предиод от време да станем пазарен водач измежду онлайн магазините и тук ", разяснява Тарек Мюлер, който е основен изпълнителен шеф на АBOUT YOU.

Компанията е част от групата на немската Otto Group, в която влизат сдружения от разнообразни браншове, като търговия и финансови услуги.

Онлайн платформата има над 27 милиона дейни консуматори всеки месец, като тя е налична в 14 европейски страни. В Централна и Източна Европа (ЦИЕ) ABOUT YOU към този момент оперира в Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния и Хърватия.

Дружеството има оборот от 742 милиона евро за фискалната 2019-2020 година, като е оценена на над 1 милиард $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР