Онлайн платформата за поръчка на такси Таксистарс съобщи, че пуска

...
Онлайн платформата за поръчка на такси Таксистарс съобщи, че пуска
Коментари Харесай

Нова такси услуга - цената ще е ясна, преди да се качите в автомобила

Онлайн платформата за поръчка на такси " Таксистарс " заяви, че пуска на пазара нови услуги – цената на пътуването ще е ясна преди, да се качите в автомобила, а в случай че не сте удовлетворен от обслужването може да получите и отплата.

Новите услуги са предизвикани от измененията в “Наредбата за такси превози” на Министерство на транспортаи повишението на началната такса за пътешестване.

Досега клиентът научаваше цената, откакто таксито го достави до определения адрес. Сега за първи ще знае цената на пътуването си още преди да се е качил в автомобила, в случай че направи поръчка от мобилно приложение или посредством диспечер.

Услугата се осъществя с използването на онлайн технологии и GPS следене и позициониране. Тя ще даде успокоение на клиента освен за цената на пътуването, само че и за използването на непрекъснати отстъпки за редвни консуматори и по-дълги пътувания, показват от " Таксистарс ".

Услуга дава достъп до колите освен в една такси компания, а до всички водачи и превозвачи, участващи в националната мрежа на " Таксистарс ". Към момента мрежата се употребява от над 4000 автомобила в 22 български града.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР