Онлайн платформата за настаняване Airbnb заяви, че временно ще настани

...
Онлайн платформата за настаняване Airbnb заяви, че временно ще настани
Коментари Харесай

Airbnb ще приюти 20 000 бежанци от Афганистан

Онлайн платформата за настаняване Airbnb съобщи, че краткотрайно ще настани гратис 20 000 афганистански бежанци, с цел да им помогне да се преселят по света, предава Би Би Си.

Престоят им ще бъде финансиран от компанията, както и от дарителски вноски по фонда за бежанци на airbnb.org. Платформата за онлайн настаняване ще работи и с неправителствени организации „ на място “, с цел да подкрепи потребностите от първа нужда на афганистанците.
    Вижте тази обява в Instagram.           
 

Директорът на компанията съобщи, че този ход е в отговор на " една от най -големите филантропични рецесии на нашето време ".

„ След като десетки хиляди бежанци от Афганистан се преселват по света, където и ще останат, за тях това е нова глава в живота им. Надеждата ми е за тези 20 хиляди бежанци е, че общността на Airbnb освен ще им обезпечи безвредно място за настаняване и нов старт, само че и топло посрещане „ вкъщи “ ", сподели той.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Girls Are Awesome (@girlsareawesome)

Собствениците на парцели, които дават чартърен през Airbnb, от дълго време са насърчавани да оказват помощ на хора в потребност. Политиката в този дух стартира през 2012 година, когато ураганът " Санди " връхлетя Ню Йорк и над 1000 души се нуждаеха незабавно от покрив над главата си. През 2017 година компанията подхваща самодейността „ Отворени домове “, с която оферират гратис настаняване на наранени от бедствия или такива, които бягат от спорове.

Оттогава самодейността предлага безвъзмезден престой на хора, наранени от земетресението в Мексико Сити, калифорнийските горски пожари и други естествени бедствия. Това води до основаването на организацията с нестопанска цел за шерване на жилища и запаси с хора в потребност - airbnb.org.

Миналата седмица организацията протегна ръка с финансиране на Международния избавителен комитет, HIAS и Църковната международна работа, с цел да обезпечи краткотраен престой за до 1000 идващи афганистански бежанци.

 
Да отседнеш в една от къщите на Гауди в Барселона!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР