Онлайн петиция за отмяна на олимпийските игри в Токио събра

...
Онлайн петиция за отмяна на олимпийските игри в Токио събра
Коментари Харесай

Петиция за отмяна на Токио 2020 набира подкрепа с рекордни темпове

Онлайн петиция за анулация на олимпийските игри в Токио събра близо 320 000 подписа за първите пет дни от стартирането си. Според статистическите данни това е най-бързо набиращата поддръжка акция от основаването на японската версия на платформата през 2012 година

Инициативата е на юриста Кенджи Уцуномия - някогашен ръководител на японската федерация на адвокатските колегии (JFBA, 2010-2012) и троент претендент за губернатор на Токио (2012, 2014, 2020). Петицията е адресирана до президента на МОК Томас Бах и останалите петима виновни за провеждането на XXXII летни олимпийски и XVI параолимпийски игри - шефа на интернационалния параолимпийски комитет Андрю Парсънс, премиера на Япония Йошихиде Суга, министъра на олимпиадата Тамайо Муракава, губернатора на Токио Юрико Коике и ръководителя на организационния комитет Сейко Хашимото.

" При събитията, в които се намираме, е извънредно необикновено олимпийските игри в Токио да може да се проведат безвредно - се споделя в британския текст на. - Недостигът на медицински запас, от който страдат Токио и останалата част от Япония, би трябвало да подскаже какъв брой огромна заплаха и боязън ще аргументи олимпиадата на здравните служащи, жителите и участниците. "

По-малко от три месеца преди плануваната гала по разкриване на отсрочените с една година игри " Токио 2020 " (23 юли - 8 август 2021 г.) японската столица се намира в изключително състояние поради пандемията от COVID-19. Миналия петък то бе удължено до 31 май в опит да бъде овладяно разпространението на болестта от ковид и да бъде омекотен натискът върху лечебните заведения.

В обществената мрежа " Туитър " 74-годишният Уцуномия съобщи, че ще събира подписи до плануваното присъединяване на Бах в събитие с олимпийския огън в Токио на 17 май и срещата му с премиера Суга на идващия ден. По-късно обаче юристът разгласи, че петицията ще бъде налична онлайн, " до момента в който провеждането на игрите не бъде анулирано ".

署名サイトにたどり着けない、という声をいただいています。
お電話などでお伝えする際は、
私たちのホームページ
を打ち込んで検索下さるようにお伝えください。
または、チーム宇都宮けんじ の検索でこちらのホームページや当方のTwitterにたどり着けます。お願いします
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР