Онлайн курсът започва на 6-и февруари. Той ще помага на

...
Онлайн курсът започва на 6-и февруари. Той ще помага на
Коментари Харесай

Интензивен курс по БЕЛ и пробни матури ще помагат на учениците онлайн от февруари

Онлайн курсът стартира на 6-и февруари. Той ще оказва помощ на зрелостниците да се приготвят за държавния зрелостен изпит по български език и литература. Организаторите от издателство Клет България дават на учениците и опция да тестват знанията си и с поредност от пробни матури както за 12., по този начин и за 7. клас.

Опитни преподаватели от едни от най-елитните столични учебни заведения ще образоват гимназисти от цялата страна по време на образованието. То ще се организира в границите на 28 урока - в действително време всеки вторник и четвъртък от 18 ч. до 20 ч. Фокусът им е ориентиран към детайлите, които по традиция затрудняват най-вече учениците. За оптимално улеснение, всички участници ще имат достъп до електронна христоматия, както и интерактивни запаси за бърз преговор.

“Българските възпитаници са умни и способни - ние имаме вяра в това и им предоставяме най-хубавата поддръжка, с която да съумеят да осъществят цялостния си капацитет. Обучението е онлайн, интерактивно, гъвкаво и динамично - тъкмо каквито са и децата на България. ” Това показа Бояна Табакова, началник на плана, броени дни преди старта на второто издание на.

Подготовката на зрелостниците ще водят двама потвърдени престижи - създатели и преподаватели по БЕЛ с новаторски педагогичен метод - Веселин Геренов и Владимир Игнатов. Част от курса е и креативна работилница с кариерния съветник Николета Митева, в която тя ще даде скъпи упътвания за идното кариерно развиване на всички участници.

От Клет България са подготвили и по български език и литература, и по Английски език за 12. клас, които ще се проведат в интервала февруари - април. самобитните подготовки ще са по наложителните предмети за НВО - Български език и литература и Математика, като дати за тях ще има и през месец май. Явилите се ще получат детайлна противоположна връзка от специалисти оценители както на тестовата част, по този начин и на въпросите със свободен отговор. По този метод учениците ще могат да ревизират знанията си в процеса на подготовка за действителните изпити.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР