Онлайн букмейкърът Betano e поредният, който предлага хазартни услуги на

...
Онлайн букмейкърът Betano e поредният, който предлага хазартни услуги на
Коментари Харесай

С бетинг функции ни впечатли Betano, когато стъпи на българския пазар

Онлайн букмейкърът Betano e следващият, който предлага хазартни услуги на българския пазар. Доставчикът на онлайн залагания бързо впечатли почитателите на спортни залагания със своите бетинг функционалности. В експертното ревю за вие може да получите цялостна информация за хазартните оферти на компанията, като в този материал ще подчертаваме внимание върху потребните функционалности при спортните залози, които са в плюс за залагащите и може да им оказват помощ да създадат по-големи облаги.

Опцията Кеш навън е налична за играчите в Betano

Една от най-полезните бетинг функционалности в онлайн
букмейкърите е Кеш навън и Бетано я предлага за играчите. Възможността за прекъсване на залога по желанието на потребителите поради предлаганата облага от букмейкъра е доста добра. Когато имате фиш права колонка и той върви добре, а до спечелването му остават няколко селекции с ниски коефициенти, то може да приложите Кеш навън и да пандизите залога си. Вие няма да вземете оптималната облага, само че въпреки всичко ще приберете добра сума пари и няма да рискувате някоя от последните селекции във фиша ви да ви издъни. Betano предлага на клиентите си добър кеш навън, който несъмнено е съгласуван с оставащите коефициенти във фиша ви. Наличието на тази функционалност ви разрешава и да прекратите залога си, когато той не върви по никакъв начин добре. Може би няма да съумеете да избиете заложената от вас сума, само че въпреки всичко ще вземете някакви пари, с които е допустимо да изградите нов фиш и да спечелите.

Пряко предаване и други бетинг функционалности чакат потребителите

В Бетано всички играчи с регистрация и баланс по сметката може да се възползват от функционалността Пряко предаване – известна като live streaming. В действително време може да гледате спортни събития непосредствено в уеб страницата на букмейкъра. Това може да ви помогне да извършите по-добри
залози, защото следите онлайн развоя на играта. Освен това не е нужно да търсите линк в интернет за предаването на събитието, защото в букмейкъра единствено с един клик може да се насладите на срещата с картина с положително качество.

Изброените до този миг бетинг функционалности са присъщи за съвсем всички
букмейкъри и са познати на българските играчи. Бетано обаче впечатлява с други ексцентрични оферти при онлайн залаганията. В букмейкъра имате опцията Купони за залагания, в която се селектират няколко спортни събития. На определените селекции от Betano може да извършите залог на по-добри коефициенти. В някои букмейкъри тази функционалност е позната под името „ Boost “.

Специалните Бетано Мисии също са друга функционалност, която е много любопитна за залагащите. Много новаторска концепция на букмейкъра е да предложи за всеки клиент разнообразни задачи, които са основани на неговата интензивност в уеб страницата и ползите към
залаганията. Доставчикът на залагания ще ви предложи специфични пазари на някои спортни събития, на които към този момент сте правили залози - да вземем за пример мачове от Висшата лига или тенис събития от Големия шлем и така нататък

В умозаключение, Betano има и Специални
залози. На спортове като футбол, тенис и баскетбол ще намерите доста специфични селекции с атрактивни коефициенти. Ние направихме обзор на специфичните оферти на австрийския букмейкър и установихме, че най-вече от тях са налични за най-популярния спорт в света – футбол.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР