Онлайн анкета създаде оттеглилата се от политиката Лена Бориславова, която

...
Онлайн анкета създаде оттеглилата се от политиката Лена Бориславова, която
Коментари Харесай

Ами сега?! Бориславова с анкета във Фейсбук, пита какво трябва да работи НС

Онлайн анкета сътвори отдръпналата се от политиката Лена Бориславова, която бе дясна ръка на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков и началник на кабинета му.  

Темата на запитването е „ Какво би трябвало да вършат народните представители от 48-ото Народно заседание? “

Ето какво написа Бориславова:

„ 50 дни след следващите национални избори, 48-ото Народно заседание на Република България не е избрало постоянен кабинет, не е гласувало нито един закон, нужен за Плана за възобновяване и резистентност, не е разгледало Закона за бюджета, не е дебатирало по какъв начин да осигурим прокуратурата да стартира да работи за хората и за справедливостта.

Но е избрало Главния мултак на републиката за собствен ръководител и е скопило Изборния кодекс след 18-часово съвещание през нощта на правна комисия.

Петък е. Пореден пленарен ден стартира с принудително вкарване на точката за приемане на скопения Изборен кодекс на второ четене. Председателстващият господин Росен Желязков от ГЕРБ и настръхналият от националната обич Данчо Цонев комфортно си подават топката и в прорез с всички правила включват всеки ден като – забележете - Извънредна точка! - гласоподаване на Изборния кодекс. Извънредно им е! Настоятелният апел на #ПродължавамеПромяната Народното събрание да проработи за хората и да гледа предпочитано законите по ПВУ и за правосъдна промяна са #ГласВПустиня "

Та се чудя - на фона на #войната на километри от границите ни, войната по пътищата, енергийните въпроси, инфлацията и работата, която би трябвало да се свърши за увеличение на ниските приходи, неналичието на качествено опазване на здравето и обучение, угрозата да не получим второто заплащане по ПВУ в размер на 1 400 000 000 лв., отхвърли на Европа да ни одобри в Шенген поради неналичието на безапелационни резултати в битката с корупцията, наказателните процедури против България за неспазване на правото на Европейски Съюз, интернационалния ден против насилието над дамите - какво тъкмо би трябвало да вършат депутатите в 48-ото Народно заседание? Защо сме ги пратили там?.

И тъй като от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия не желаят да чуят апела на Политическа партия за смяна в дневния ред към същински значимите неща, се запитвам дали биха чули гласа на хората?

Затова желая да Ви попитам, уважаеми съграждани, какво би трябвало да вършат в 48-ото Народно заседание ВСИЧКИ определени от нас народни представители.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР