Онкоболен пазарджиклия отнесе глоба от 30 лв. за повредена лична

...
Онкоболен пазарджиклия отнесе глоба от 30 лв. за повредена лична
Коментари Харесай

Куриоз: Глобиха онкоболен за счупена лична карта, а тя здрава

Онкоболен пазарджиклия отнесе санкция от 30 лева за развалена персонална карта, а тя била в безупречен тип. Недоволен от случилото се, той обжалвал глобата пред съда и магистратите я отменили.

Случката се разиграла на 4 юли тази година. Сутринта мъжът дошъл от Пазарджик в Пловдив, с цел да посети доктор. Бил до ВМИ, след което се отправил към Централна гара, с цел да се прибере.

Достигайки до кръговото кръстовище, той седнал на една от намиращите се там пейки. Около 13 часа униформени пристигнали на мястото с бус и почнали да реализират надзор на случайни жители. Един от тестваните бил точно онкоболният.

Последният подал персоналната си карта и по-късно му била върната, без каквито и да е забележки, съобщи " Марица ". 

В следствие схванал, че е глобен за това, че персоналната му карта е с нарушена целокупност. Посетил бранш " Български документи за идентичност ", с цел да попита какво не е наред с персоналната му карта, само че от там му споделили, че същата е в безупречен тип. Така обжалвал. 

След констатация от страна на съда, че персоналната карта е в безупречен външен тип, без каквито и да е нарушавания в нейната целокупност, същата му била върната, а глобата от 30 лева анулирана. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР