онфедерацията избрана за член и на надзорния съвет КРИБ е

...
онфедерацията избрана за член и на надзорния съвет КРИБ е
Коментари Харесай

КРИБ е сред учредителите на Международната организация за предотвратяване и уреждане на търговски спорове

онфедерацията определена за член и на надзорния съвет КРИБ е измежду учредителите на Международната организация за попречване и споразумяване на търговски разногласия (ICDPASO).

Създадена е в четвъртък в китайската столица Пекин, оповестиха от най-голямата работодателска организация у нас.

КРИБ е единомислещо определена и за член на надзорния (контролния) съвет на ICDPASO по време на първото общо заседание.

Конфедерацията бе и един от моторите в траялия над 2 години развой на основаването на Международната организация за попречване и споразумяване на търговски разногласия.

Тя е учредена от Съвета за поощряване на интернационалната търговия на Китай (CCPIT) и Китайската камара за интернационална търговия взаимно с индустриални организации и организации за правни услуги от над 30 страни и райони. Сред тях са такива от Европейския съюз, измежду които България, Италия, Белгия, Полша, както и Сингапур, Русия, Мексико, Малайзия.

Организацията е един от многостранните съюзи за съдействие сред страните - участнички в световната тактика за развиване на държавното управление на Китай “Един път, един пояс”.

Създаването й е отговор на растящата потребност от механизъм за разрешаване на търговски разногласия, зараждащи при реализацията на инфраструктурните планове в границите на самодейността.

У нас само КРИБ е получила покана да бъде измежду създателите на ICDPASO от Съвета за поощряване на интернационалната търговия на Китай (CCPIT).

Според работодателската конфедерация това е самопризнание за дългогодишните й старания да подкрепя построяването и задълбочаването на двустранните бизнес връзки сред Китай и България.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР