Онези задължителни коледни песни, ослепителното бяло на снежинките, кори от

...
Онези задължителни коледни песни, ослепителното бяло на снежинките, кори от
Коментари Харесай

Зимна София, топло вино и очила, през които да видиш цялата тази приказка

Онези наложителни коледни песни, ослепителното бяло на снежинките, кори от портокали, усърдно подредени в стаята и блестяща декорация по улиците и вкъщи.

София постоянно е била най-красива през зимата, когато се изпълва с аромата на греяно вино, вкусни неща, които стават още по-желани, тъй като ги хапваш на крайник и на мраз, само че са те придърпали с уханията си. А ти тъкмо по това време от годината нямаш воля да удържаш на изкушения - те са ти премията, че си я проявявал за всичко останало през цялата година.

Към това да прибавим ето тези хубави работи:
Суетенето по книжарниците за тези томчета, които ще поднесем на четящите другари.
Вечните проекти за Нова година, същински лабиринт от оферти, който се взема решение прибързано, само че радостно в последния миг.
Вечерните разходки, в които се отдъхваш не просто от трафика и напрежението, а от цялата година.

Приятелите, които се прибират отнякъде у дома и стопират да бъдат лица и емотикони от чатове, а хора, с които си казваш наздраве.
И несъмнено - фамилията. Признаваш си мислено, май дебитор си на всички. Но не изкупвай прегрешението си единствено със скъпи дарове, а с непосредственост. Първото е единствено мотив за осъществяването на второто - а второто е дълг, обич.
Но до момента в който всеки поставя на везните равносметката от годината, ние излязохме на разходка по обичаните места в столицата.

С очилата, чаша стоплящо алено вино и положително въодушевление видяхме София с умножена хубост през блясъка на ефектните стъкла. Разходихме се по най-утъпкания с печата на хубавите истории направления - сред Народния спектакъл, Кристал и Витошка.

Да видиш зимна София с Rodenstock е освен наслаждение, само че и привилегия. А услугата, която си направихме, бе тройна: повече жанр, повече класа, повече бистър искра. Всяко отражение е по-наситено, всеки подробност е по-ясен, а всеки непознат взор прикрепен от излъчването им. И като казахме, че подаръците са мотив да покажеш обич, си дадохме сметка, че тези очила са изключително подобаващи. Участвай в игра за спечелването им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР