Омерзен съм от нападките към мен, заяви на брифинг новоизбраният

...
Омерзен съм от нападките към мен, заяви на брифинг новоизбраният
Коментари Харесай

ГЕРБ: Манолова не я чака нищо добро

" Омерзен съм от нападките към мен ", съобщи на брифинг новоизбраният кмет на регион „ Искър “ в София Ивайло Цеков /ГЕРБ/. По-рано през вчерашния ден Борис Цветков от Българска социалистическа партия, който бе претендент за кмет на региона, само че загуби, заяви, че Цеков е записан от камера на хранителен магазин в региона по какъв начин приказва с ромски водачи за пазаруване на гласове, съобщи Фокус.

„ Пускаха през уеб сайтове и групи в обществените мрежи манипулативни изказвания за мен. Нито съм уговарял, нито съм взел участие в каквито и да било организации за пазаруване и пласиране на гласове за локалните избори “, безапелационен е Цеков. По думите му ГЕРБ има учредения да търси правата си по всевъзможен метод против обвиняванията за пазаруването на гласове. Цеков отхвърли на записите от камери в столично заведение в изборния ден да е водил диалози за пазаруване на гласове.

Председателят на Националния избирателен щаб на ГЕРБ и регионален координатор на партията в София Цветомир Паунов съобщи, че Мая Манолова търси оправдания за загубата си на изборите и в случай че продължава в този проект, не я чака нищо положително в нейни бъдещи политически планове. По думите му по време на предизборната акция е имало какви ли не безпочвени обвинявания към кмета на регион „ Искър “ господин Ивайло Цеков. „ Той беше именуван по всевъзможен метод и се правеха опити да бъде дискредитиран по всевъзможен метод “, уточни Паунов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР