Омбудсманът Мая Манолова предостави 500 пакета с хранителни продукти, събрани

...
Омбудсманът Мая Манолова предостави 500 пакета с хранителни продукти, събрани
Коментари Харесай

Мая Манолова предостави 500 хранителни пакета за възрастни хора от Кърджали

Омбудсманът Мая Манолова даде 500 пакета с хранителни артикули, събрани от Националната акция "Великден за всеки ", на църквата "Св. Георги Победоносец " и централната джамия в Кърджали. Раздаването им стартира в дворовете на двата религиозни храма.

Те ще отидат при български пенсионери, чиито приходи са малко над избрания от държавното управление най-малък предел и няма да получат великденска надбавка от 40 лева

В наличието на кмета инж.Хасан Азис, енорийския духовник отец Петър, районния мюфтия Бейхан Мехмед и публичния медиатор Расим Муса, Манолова акцентира, че община Кърджали е един от ценените, уважавани сътрудници в акцията "Великден за всеки ". В поддръжка на думите й, градоначалникът разгласи, че общината ще обезпечи минимум 1000 ваучера за храна.

По думите му, наличието на госпожа Манолова в Кърджали демонстрира отношението на страната към хората тук, към религията, към вярата им. "Тя дава знак, че всички сме дружно и би трябвало да си оказваме помощ. Но и всички дружно да споделяме празниците, тъй като какво е един празник, в случай че не е споделен ", сподели кметът инж.Хасан Азис.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР