OLYMPUS DIGITAL CAMERAНовият модел от обичаната серия детски часовници MyKi

...
OLYMPUS DIGITAL CAMERAНовият модел от обичаната серия детски часовници MyKi
Коментари Харесай

MyKi Junior – първият детски 3G часовник с двупосочни видео разговори, е вече на пазара

OLYMPUS DIGITAL CAMERAНовият модел от обичаната серия детски часовници MyKi към този момент предлага камера, игри и емотикони и е съвършеният подарък за новата образователна година
Алтерко Роботикс точно на първия образователен ден пусна в продажба дълго чакания MyKi Junior . Това е първият в света 3G детски часовник, който разрешава двупосочни видео диалози . MyKi Junior е разполагаем онлайн за предварителни поръчки, както и в комерсиалната мрежа на мобилните оператори А1 и Vivacom.

Новият модел от обичаната серия детски GPS/GSM часовници MyKi идва с доста нови функционалности и с нов дизайн. MyKi Junior разполага с камера и в този момент детето Ви може да води освен гласови, но и  ви део диалози.
За първи път часовникът предлага връзка и сред самите деца, носещи MyKi
Притежателите на MyKi Junior би трябвало единствено да се прибавят като другари в листата си с контакти и след утвърждение от родителя в мобилното приложение те могат свободно да споделят едно с друго посредством позвънявания и известия. Тук има и още една иновация – часовникът, както и приложението, към този момент оферират многообразие от емоджита и алтернатива за изпращане на фотоси .


MyKi Junior е и първият смарт часовник за деца в продуктовата серия на Алтерко Роботикс, който предлага доза развлечение под формата на няколко игри и touch екран с опция за персонализация
За учениците пък изключително потребни ще са новите функционалности калкулатор и фенерче , както и опцията през приложението да се задават аларми за увещание на разнообразни действия и задания в всекидневието на децата. От компанията са помислили и за детското здраве и физическа интензивност с вграден акселерометър за премерване на стъпки, разстояние и изгорени калории.

  „ MyKi Junior слага началото на нова епоха при детските смарт часовници – 3G видео епоха. Щастливи сме, че тъкмо ние, Алтерко Роботикс, сме основателите на първия в света 3G часовник за деца с двупосочни видео диалози – разяснява Димитър Димитров, изпълнителен шеф на Алтерко Роботикс. Добавили сме и доста други нови занимателни функционалности. Те ще отговорят на потребностите на всяко дете. От ранна възраст до тинейджърска. Родителите също ще останат удовлетворени, тъй като MyKi Junior не е просто смарт развлечение, а също сигурност и успокоение за фамилията. “
  Дизайн
 MyKi Junior идва с нов, съвременен дизайн в три цветови комбинации – жълто-червенo, синьо-зеленo и черно-червенo. Каишката още веднъж е силиконова и комфортна за носене, като всеки цвят се отличава с друг, атрактивен детайл. При синьо-зелената каишка е заложено на „ звезди ”, при жълто-червената – на „ пеперуди ”, а при черно-червената – на геометрични детайли.
Функции
Новият MyKi Junior разполага с всички потребни функционалности и преимущества на своите прародители MyKi Watch и MyKi Touch. Подобно на тях, новият модел работи със SIM картa, служи по едно и също време като часовник и телефон , само че също дава опция на родителите да се осведомят за местоположението на децата си когато и да е в безплатното мобилно приложение MyKi Junior app.

Популярните функционалности SOS бутон и „ Зони за сигурност “ също са налични при MyKi Junior. Родителите могат да настройват „ зони за сигурност “, в които нормално се движи детето им и да бъдат уведомявани, ако то напусне техните граници. Например в случай че от 8 до 12 ч. детето би трябвало да е на учебно заведение, а не е, MyKi сигнализира родителя. Той получава нотификация и в случай че детето се движи с извънредно висока скорост. SOS бутонът пък е за детето да може да се свърже оптимално бързо с родител при незабавен случай.


Нововъведения   Двупосочни видео диалози
MyKi Junior е първият в света 3G GPS/GSM часовник за деца с функционалност за видео позвъняване. Моделът разполага с камера и в този момент детето Ви може да приказва с родственици и другари освен посредством гласови позвънявания, само че и с видео, както и да прави и изпраща фотоси. Като допълнение броят на контактите в указателя на часовника към този момент е безграничен.
Watch to Watch връзка
Децата могат да прибавят други деца, притежаващи MyKi Junior, като другари в своя лист с контакти, като свържат своите MyKi Junior устройства. След като родителят утвърди другарството през приложението, те ще могат да беседват и да си разменят фотоси, гласови и емоджи известия.

Чат и емотикони

Понякога няма потребност от доста думи. Една фотография или емотиконка споделя всичко! MyKi Junior към този момент може да изпраща и получава емоджита, фотоси и гласови известия в допълнениe към общоприетите текстови.
Игри и развлечения
MyKi Junior обезпечава освен успокоение на родителите. Но и развлечение за децата. Часовникът разполага с 4 игри. А и фенерче и калкулатор. Възможност за задаване на аларми за увещание на разнообразни действия и задания. Както и вграден акселерометър за следене на стъпки, разстояние и изгорени калории. Родителите могат да задават дневни цели за придвижване и изгорени калории на база въведените от тях данни за детето – възраст, растеж и килограми.
Мелодии
При MyKi Junior може да избирате сред няколко разнообразни мелодии при позвънявания, известия и аларми. Можете да настроите и дали часовникът да бъде в режим осцилация, спокоен режим или режим звънене според от уговорките на детето денем.
Екран и персонализация
Сега децата могат да персонализират началния екран на своя часовник MyKi Junior. Могат да сменят визията на екрана. Да избират сред 3 разнообразни формата за час и дата, както и разнообразни тематики.
Наличност
MyKi Junior може да бъде поръчан с предварителна поръчка на формалния уеб страница: https://myki.watch/myki-junior/

Моделът е разполагаем и в комерсиалната мрежа на мобилните оператори  Vivacom и  А1, като и двата телекома оферират смарт часовника в композиция с атрактивни тарифни проекти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР