Оливия Родриго е само на седемнадесет години и вече е

...
Оливия Родриго е само на седемнадесет години и вече е
Коментари Харесай

Роди се звезда

Оливия Родриго е единствено на седемнадесет години и към този момент е на върха. Ако до момента я познавахме най-вече като актриса на Disney, то към този момент знаем, че е мега надарена певица и създател на песни.

Тя показа дебютния си сингъл Drivers License на 8 януари и той към този момент оглави класацията Hot 100 на Billboard за сингли.

С десетките си милиони стриймвания парчето бележи най-успешна седмица за дебютен сингъл на изпълнителка.

Така на 17 години и 11 месеца Родриго става най-младият реализатор, оглавил чарта, след Били Айлиш, която през 2019 година покори върха с парчето Bad Guy. Тогава Айлиш беше на 17 години, осем месеца и една седмица, написа Billboard.

Песента, която Родриго написа по време на карантина, е ода за края на една връзка. Парчето е 48-мият дебютен сингъл, покорил върха в класацията, и първият за тази година.

От всичките 48 дебютни части, оглавявали чарта Hot 100, множеството са на одобрени реализатори. Само седем от тях са на изгряващи звезди като Оливия Родриго.

Младата изпълнителка разгласява прочувствено видео, на което е запечатан моментът, когато тя чува за първи път песента си по радиото, на което крещи от наслада с насълзени очи.

„ Роди се звезда “, написа Billboard в публикацията си за Оливия след излизането на сингъла. А на тях можем да им имаме вяра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР